Personeelshuisvesting in Maastricht!

Ben je op zoek naar hoogwaardige personeelshuisvesting in Maastricht? Zoek niet verder! Bij KODE Real Estate B.V. bieden we betrouwbaar en uitstekend personeelshuisvesting in Maastricht, en andere steden in Limburg. Ontdek de kwaliteit van onze diensten en laat KODE Real Estate B.V. jouw partner zijn voor doeltreffend personeelshuisvesting in Maastricht.

Ben je op zoek naar huisvesting voor je personeel in Maastricht?

Bij KODE Real Estate B.V. begrijpen we het belang van comfortabele en geschikte huisvesting voor personeelsleden die tijdelijk elders werken of projecten op locatie uitvoeren. Onze specialisatie in personeelshuisvesting, zorgt ervoor dat we optimaal inspelen op de behoeften van bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige accommodaties in Maastricht en omgeving. Wij bieden uitgebreide oplossingen voor het creëren van een thuisomgeving dichtbij de werklocatie. Of het nu gaat om werknemers die tijdelijk elders werken, projecten op locatie uitvoeren of buitenlandse werknemers die overkomen voor een specifieke klus, onze dienstverlening in personeelshuisvesting in Maastricht staat garant voor kwaliteit en gemak!

Huizen voor personeel
thumb-up

Ondersteuning

Pijltje Inclusief meubilering & stoffering
Pijltje 24/7 ondersteuning bij calamiteiten
Pijltje Inclusief gas, wat, elektra & internet
Pijltje Flexibele huurmogelijkheden

Woningselectie

Pijltje Direct bewoonbaar
Pijltje Uit te breiden met schoonmaakpakket
Pijltje Uit te breiden met intensief beheerpakket
PijltjeVan appartementen tot aan vrijstaande woningen

Betrouwbaarheid

Pijltje SNF-Keurmerk
Pijltje Hoogwaardige kwaliteit
Pijltje Korte- en lange termijn huur
Pijltje Geen verborgen kosten achteraf

Vind razendsnel passende, huisvesting voor jouw team! Wij hebben een breed aanbod woningen in Limburg en Noord-Brabant!

Ontdek de voordelen van personeelshuisvesting in Maastricht met KODE Real Estate B.V. Onze woningen voldoen volledig aan het SNF-keurmerk, wat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij begrijpen het belang van een zorgeloze woonomgeving voor jouw personeel en bieden daarom compleet gemeubileerde en gestoffeerde accommodaties.

Bij KODE Real Estate B.V. zijn gas, water, elektra, en internet inbegrepen in onze huisvestingspakketten. Veiligheid is voor ons essentieel, en daarom zijn wij 24 uur per dag bereikbaar bij calamiteiten om ervoor te zorgen dat eventuele problemen snel worden opgelost. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een schoonmaakpakket toe te voegen, zodat jouw personeel zich volledig kan concentreren op hun werk.

Jouw Betrouwbare Partner

Wij begrijpen volledig dat het waarborgen van geschikte huisvesting voor jouw personeel cruciaal is. Daarom bieden wij betrouwbaarheid en expertise in elke stap van het proces, met een toegewijd team dat garant staat voor een zorgeloze ervaring.

Persoonlijke service

Bij ons is de tevredenheid van jouw personeel prioriteit. We streven naar een unieke, persoonlijke ervaring door middel van. onze expertise en zorgvuldige aandacht, waarbij de huisvestingsoplossingen nauw aansluiten op individuele behoeften.

Volledige Ondersteuning

Bij ons gaat het niet alleen om het bieden van woningen; het draait om het leveren van een totaalpakket aan ondersteuning. Met onze uitgebreide ervaring en toewijding aan uitmuntendheid staan wij garant voor een naadloze ervaring in personeelshuisvesting.

Wij bieden hoogwaardige accommodaties voor internationale arbeidskrachten!

Bij KODE Real Estate B.V. staat wooncomfort centraal, en daarom voeren wij inspecties uit en verzorgen we vakkundig onderhoud om een optimale leefomgeving te waarborgen. Onze werkwijze is duidelijk en helder, met een focus op het centraal stellen van jouw wensen. Wij streven ernaar om al onze diensten begrijpelijk te maken.

Met tevreden klanten in Eindhoven, Geleen, Heerlen, Maastricht, Roermond, Sittard, Valkenburg, Venlo, Weert en omliggende gebieden, zijn wij jouw betrouwbare partner voor professioneel personeelshuisvesting. KODE Real Estate B.V., een samenwerking die staat voor kwaliteit en tevredenheid in personeelshuisvesting.

Vesting van personeel in huis

Lees hier ons laatste nieuws

Neem vandaag nog contact met ons op!

Waarom nog langer wachten? Versterk jouw vastgoedbeheer met de expertise van Kode Real Estate B.V. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het efficiënt beheren van jouw vastgoed, of het nu in Eindhoven is of elders in Nederland.